20. kolejka LME
W mojej opinii dziwna decyzja Elessara o przekazaniu opaski kapitańskiej z Nikolicia do Radovicia. O tyle dziwne, że Radovicia Kushina miała więc tym manewrem daleko nie ucieknie Elessar a Nikolić raczej pewny wyjściowej "11" no i wykonuje karne i żegna się z Legią. Dodatkowo łatwo było przeliczyć, że aby Kushina kupiła Nikolicia to musiałaby robić 3 transfery

A manewr Kushiny aby dać opaskę Vadisowi może uciec rywalowi.
W mojej opinii mecz Legii zdecyduje mimo dużych różnic w składach.
Legionista
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
W tej grze bez fury szczescia sie nie da;/
u mnie ostatni 0 a teraz na lawce guielme - 11 pkt
u zony 2 mecze gral misiak 2x2 a teraz sprzedany i od razu 10 pkt;/
@Akneo: hehehe no faktycznie - bez szczęścia ani rusz

ale taki to już urok naszej Ekstraklasy
Legionista
Przed nami pierwszy mecz, który może zrobić różnice w Pucharze!
W wyjściowej "11" Wisły Brlek i Boguski. Jović nie pojechał więc w jego miejsce w drużynie Elessara wejdzie Bednarek.
Mecz ważny dla Prezesa!
Legionista
@Nowy: zastanawiam się co Ty widzisz cały czas w tym Gyurcso

ale o tym to chyba trzeba przy piwku pogadać bo po trzeźwemu nie ogarnę

Byłem pewny, że wymyślisz kogoś w jego miejsce a tu zaskoczenie - tylko "pewniak" Nikolić zmianą w wyjściowej "11". Pech chciał, że palisz mi kapitana...
Legionista
U mnie kapitanem Nikolić. Żegnam go dziękując za tyyyyyla punktów. Niech na koniec przyniesie radość. To taka.. nowizna, decyzja nieco z sentymentu. Ale może zrobić różnicę - jako jedyny w walce o podium tak mam.
W Pucharze sporo różnic, jak można było się domyśleć. Rzeczywiście Elessar dziwny ruch z kapitanem, ale może on wie więcej - Nikolica ostatnio ustrzelił.
Legia zdecyduje. Jak przesądziła o półfinałach, tak teraz zapewne finał. To też ostatni mecz różnic, zatem liczymy na emocje do samego końca
Krótkie spojrzenie na czołówkę ligi:
Konik broni pozycji kapitanem Vassiljevem. Goniący go Akneo2 i Lojer z kapitanem Radovicem. Cała czołówka ma też Nikolica, którego nie ma Konik.
Konik zaczął od sprzedaży Misaka (11, ale za niego właśnie Kosta). Asem Buksa z Zagłębia.
Akneo2 też bez Misaka, za to z Brlekiem jako super-różnica. Już zaraz się przekonamy.
Lojer sprowadził Legię (Niko i Rado), różnicą wciąż Jevtić.
Może więcej jutro się uda spisać.
@Akneo: w takim razie razem z Żoną macie furę szczęścia, że jesteście w czołówce tabeli. A Ty to już w ogóle od 4 sezonów tylko na szczęściu jedziesz
Dla mnie to wciąż głównie decyzje, które oczywiście można tłumaczyć w całości szczęściem lub pechem (albo nowizną). Misak i Gui na tę kolejkę to raczej kwestia konsekwencji u Was. To tak jak Gyurcso u mnie (@Legionista: widziałem w nim liczby, jak już przychodził było wiadomo, że ma błysk. Błysnął.. raz, ale dzięki konsekwencji załapałem się na te punkty).
Sam myślałem (rozkmina

) o różnicach i to był Gui, Misak lub Guba z Termalici (a dalej Buksa z Zagłębia - as Konika). Dwaj pierwsi chwaleni, robią grę, coś tam zapunktowali. Wiadomo, to nie Kosta, Niko czy rozpędzona Legia - by w miarę regularnie dawali punkty. Ale jak ktoś miał błysnąć w Niecieczy, największe szanse mieli właśnie oni.
Akneo2 uznała, że Brlek zrobi lepszą różnicę (Misaka miał Konik). @Akneo: Ty wolałeś 5 w pomocy i żelazną 3 w obronie. Konik chciał mieć Kostę. Decyzje.
@L: kusiło Gyurcso ruszyć (Misak albo 3 napastnik: Buksa lub Guba), ale wolałem poświęcić Wójcickiego by mieć na Niko. I tak Gyu prawie cały sezon u mnie placował z jednym błyskiem
@Nowe: dobre

"...prawie cały sezon u mnie placował z jednym błyskiem"

Idealny komentarz do niego
Po opisie czołówki widać, że na Rado stawiają

Dobrze mieć i Rado i Niko bo cholera wie co się wydarzy w Warszawie

Dla mnie ważne aby przejechali kolejnym walcem
Legionista
Dwa piątkowe mecze za nami! Poniżej sytuacja w Pucharze:
Elessar, MAZIAR TEAM - Kushina, SHINOBI 4:0
Elessar: Kelemen - BEDNAREK - Boguski 2, Brlek 2, Radović (tylko K) - Nikolić, Prijović
Kushina: Malarz - Wójcicki - Cernych, Odjidja-Ofoe (K) - Robak, Kuświk
Ostatnio zmieniany: 2016/12/16 22:21 przez Legionista.
Legionista
Czy nowizną można nazwać mój transfer Niezgody ktorego mam od 18 kolejki i zapunktowal na 1,9,8 punktów xD?
Czas generowania strony: 0.596 s.