Liga Mielecka

Gramy w Fantasy Futbol

Ekstraklasa, Premier League, Champions League

19. kolejka LME

19. kolejka LME 2015/12/06 20:34 # przez Akneo
w takim razie powinno byc 19 pkt przewagi nad Nowym...tylko cod w Leczniej moze dac Nowemu final:)

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

19. kolejka LME 2015/12/06 20:44 # przez Legionista
@Słowik: powodzenia w finale! :) A za rok rewanż! :)

@Akneo: tak, dostanie - warunkiem jest gra minimum 60 minut w meczu - u mnie Duda zszedł w 58 minucie więc nawet tym nie zmniejszę strat :P

Legionista

19. kolejka LME 2015/12/06 21:37 # przez nowy
@Słowik: gratulacje finału!
@L: miało być "do zobaczenia w finale" ;) Brawo za walkę. Trzeci sezon z rzędu wysoko w pucharze. Jesteś Człek Pucharu :)

Niedziela nie dla mnie... Rzeczywiście 19 punktów straty.
Teraz to już konkretnie This IS ŁĘCZNA!
Dwóch przeciwko 19.

@Akneo: AUUUUU! :)

19. kolejka LME 2015/12/06 21:40 # przez nowy
Krakus robi duży krok do mistrzostwa. Niewiele szans by było inaczej.
Ale o podium walka będzie git.
Łęczna nie tylko daje nadzieje na finał, ale też da odpowiedź ile z mojej walki o podium pozostanie.

@Grześ: czwarte blisko :)

19. kolejka LME 2015/12/06 21:49 # przez nowy
@Lojer: jak turniej? Relację prosimy!

19. kolejka LME 2015/12/06 22:57 # przez lojer
@nowy - proszę bardzo
Chyba pisałem, że turniej międzynarodowy i wygrali go chłopcy z Ukrainy. Wyróżniali się od pierwszego meczu - i organizacją gry i indywidualnie. A ogólnie: 12 zespołów podzielonych na trzy grupy, potem pierwsi w grupach grają o miejsca 1-3, drudzy o miejsca 4-6, itd. Mecze po 14 minut, na małe bramki, 5 zawodników w polu. Co oznacza, że wyniki 0-0 nie były rzadkością, w większości meczów padały 2-3 gole. Jak na dziecięcy futbol - słabo. Lepszym rozwiązaniem jest albo gra w 4 w polu albo większe bramki. No i krótsze mecze, wtedy można zorganizować inaczej turniej, żeby było więcej grania, bo o to chodzi tak naprawdę. A ta okazuje się, że naparzali z Węgier albo Ukrainy kilometrów, żeby zagrać 5x14 min i koniec. Trochę takich turniejów widziałem i można to zrobić lepiej. Ale generalnie ok. Ukraińcy wygrali wszystko w grupie, a finałowej grupie wygrali i zremisowali. BKS Lojerka zajął 4 miejsce - wygrana i dwa remisy dały tylko drugie miejsce w grupie, potem dwie wygrane w grupie finałowej. Bilans 5 meczów, 3 wygrane, 2 remisy, bramki 7-1 (Lojerek 2). Takie bilanse bramkowe zwykle są po 1, 2 meczach, a tu po całym turnieju...
Gospodarze z Piłkarskich Nadziei byli bardzo gościnni i zajęli miejsca 10 i 12.

Cytat turnieju: Jako rodzice kibicujący mamy swój bęben kibicowski z logo BKS Lublin 2006 i jak nasze chłopaki grają, to jest doping na poziomie. Rozpoczął się nasz mecz, ruszył doping i ruszył bęben. Na ten widok jeden z ukraińskich trenerów do ukraińskich rodziców: " No, a gdie wasz taraban?"

19. kolejka LME 2015/12/07 09:46 # przez grzes
@ nowy - czwarte jest zarezerwowane, a walczymy o trzecie

19. kolejka LME 2015/12/07 09:53 # przez nowy
@Lojer: dzięki! Pogratuluj Lojerkowi bramek :)

@Grześ: bierz czwarte, w takim razie wezmę trzecie ;)

19. kolejka LME 2015/12/07 10:47 # przez lojer
@Nowy @grzes
- skoro sobie to trzecie miejsce tak dajecie i bierzecie, to stawiam, że ktoś Was pogodzi ;-)

19. kolejka LME 2015/12/07 11:03 # przez grzes
@ Lojer - coś w tym jest

Czas generowania strony: 0.136 s.
Zasilane przez Forum Kunena