5. kolejka LME (26. Ekstraklasy)
@Nowy- byłem, zagranie Świerczoka w trybuny po kępce trawy, boisko nieźle przygotowane, ale mimo wszystko w drugiej połowie zryte już było mocna, stąd rzeczona kępka. Łęczna mocno osłabiona, bo Piesio kontuzjowany a Pitry na pół gwizdka (obaj to efekt masakrycznego boiska w Bielsku). Nie ma nadal Nowaka, Danielewiecza też, a Marquintos o ile stałe fragmenty bił nieźle, o tyle podania do przodu o tempo, pół za późno. Pierwsza bramka nieprzykryty Plizga przy wolnym, puścił zawiesinę na piąty metr i tam już wzrosty Termaliki przeważyły. Druga bramka bez komentarza, ale dlatego właśnie nabyłem Kędziorę. Śmiem twierdzić, że Prusak, by tego nie puścił. Duży luz Bonina, któremu nie przeszkadzało nawet podwajanie. Świerczok - to był właśnie typowy dla niego mecz. Liczna delegacja Niecieczy z Baszczyńskim na czele mogła się cieszyć.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Mysle ze Termalica zaskoczyla wszystkich swoimi wynikami ale tam druzyna walczy jako calosc nie maja wirtuozow ale kazdy oddaje serce i jezdzi na dupie. Dwie asysty obroncow w tym Kedziora ktorego chyba kazdy prezes wezmie teraz pod lupe
A ja mecze sie z Demjanem od 3 kolejek a taki Kedziora do wziecia byl za grosze;)
@Legionista: wspomniales Kucharczyka ostatnio a on podobno jeden z lepszych na boisku. Za to Duda slabiutko. Ktos ogladal mecz?
Ostatnio zmieniany: 2016/03/06 12:55 przez Krakus.
20 pkt flavio:)
ma go ktos od nas?
mi niestety funduszy zabraklo na tego grajka:)
21 pkt., Sikorka kapitanem
Ostatnio zmieniany: 2016/03/06 17:55 przez grzes.
20
3x5 za gole
2 na wystep
1 za wygrana
1 za ofensywna
1 za 3 celne strzaly
lojer napisał: Brawo Sikorka!
Od razu widać kto ma "PixiDixi" na kapitanie. W tej chwili awans o 20 pozycji. WHOA!
O Flavio nawet nie pomyślałem.
@Grześ @Akneo #Paixao 20 punktów. To minus pobierania statystyk z systemu (w Wygraj Ligę ze Sport.pl). Punkt więcej wynikał z czystego konta, który przez chwilę system widział. Czasem zaraz po meczu to widać.
@Lojer: dzięki za relację! #Świerczok - kępka to wycinek jednak. Po skrócie widać, że winien strzelić bramkę - co on w tego bramkarza! Sytuacje ma, byłby pożytek gdyby nie.. pauza teraz za kartki.
@Nowy - sytuacje Świerczok mał, luz też zachował - ze dwa razy siatkę założył obrońcom niecieckim, gorzej ze skutecznością
Czas generowania strony: 0.388 s.