5. kolejka LME (26. Ekstraklasy)
Słowik i fraczczak wręcz super, dobrze, że Oleksy coś ugrał.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Słowik przyminusował. A, uwaga! Niektórzy (90minut, Ekstrastats) dają mu jeszcze samobója przy 1. bramce. Twierdzą, że po zagraniu Frączczaka piłka nie leciała w światło bramki (odkręcała się). Czekamy na ESA.
Rymu ucieka. Predator jeden!
No tak, Rymu idzie do przodu i juz ma 17pkt przewagi czyzby urwal sie z peletonu?
A reszta jak i moja ekipa przecietnie punktuje przynajmniej konsekwetnie!
Jak Mazek strzelal tak teraz Lipski postanowil sie zrewanzowac.
Akahoshiego mialem w pierwszym dwoch kolejkach a tu prosze Japonczyk w koncu przypomnial sobie ze strzelac potrafi. Ide o zaklad ze teraz zablokuje sie na kolejne pare kolejek
Miałem nadzieję na to, że wyniku eliminacji Pucharu WL pokazywane będą w sposób przyjazny, ale widzę, że po staremu - miejsca swojej drużyny bez pierdyliona kliknięć nie można ustalić.
No i ostatni mecz kolejki dobił Blancos... Zagrali Frączczak i Słowik czyli łącznie -6 pkt :/ :/ :/ Dodam, że Frączczak to transfer specjalnie na tą kolejkę - miał strzelic no i strzelił... ale bramki pomylił. Ehh...
Legionista
dla mnie dobre te zaległe mecze dziś. Cabrera 6 pkt i Korun 5 pkt. A ja u Was?
Cabrera za 6 ale praktycznie kazdy go ma;)
Wisla tradycyjnie pierwsza polowa dominacja a w drugiej odcina prad...
U mnie Mraz 6 i Morioka 2. Bukata nie zagrał :/
@Lojer: lipa z tym, ale może na 2. rundę się uda to zmienić.
lojer napisał: Miałem nadzieję na to, że wyniku eliminacji Pucharu WL pokazywane będą w sposób przyjazny, ale widzę, że po staremu - miejsca swojej drużyny bez pierdyliona kliknięć nie można ustalić.
Udało się na razie w takiej formie:
@NOwy - i to już jest konkret, no i dowód na to, że opłaca się być upierdliwym narzekaczem ;D
Czas generowania strony: 0.938 s.